În locul lui Milan Skriniar, Inter ăi vrea pe Merih Demiral, Inigo Martinez sau Oumar Soulet

Italienii au nume mari pe listă pentru a-l înlocui pe fundașul central. Potrivit Gazzetta dello Sport, Merih Demiral se află în atenția nerrazzurilor, iar primele contacte cu Atalanta au avut loc deja.

Turcul ar fi dispus să plece, iar sursa citată susține că ar exista și o înțelegere privind suma de 20 de milioane de euro. Numai că transferul depinde și de termenii contractuali.

În ianuarie, Inter i-a spus lui Demiral că l-ar vrea mai întâi sub formă de împrumut și că nu îi garantează că va rămâne și după aceea. Numai că Atalanta ar dori să-l vândă, nu să-l dea cu împrumut.

Între timp, pentru Demiral a apărut și varianta Nottingham Forest, iar acesta trebuie să se decidă.

Milan Skriniar este ca și transferat de la Inter la PSG

În cazul în care nu îl va putea aduce pe Demiral, Inter are și varianta Inigo Martinez (31 de ani), însă spaniolul de la Athletic Bilbao și-ar fi dat cuvântul că va merge la Barcelona. Dar el așteaptă ca situația financiară a catalanilor să se clarifice.

Dacă și această variantă pică, Inter îl are pe listă și pe Oumar Soulet, de la Salzburg. El are o cotă de piață de 15 milioane de euro, dar Inter vrea să negocieze pentru o sumă mai mică.

Skriniar ar urma să ajungă la PSG în vară, din postura de jucător liber de contract. Slovacul este unul dintre cei mai vechi jucători ai lui Inter și se află sub contract cu nerrazzurii din 2017. Conform presei franceze, Skriniar este ca și transferat la PSG și nu prea ar mai fi cale de întors.

  • 60 de milioane de euro este cota actuală de piață a lui Skriniar, potrivit publicației de specialitate Transfermarkt.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *