La 41 de ani și 166 de zile, Zlatan Ibrahimovic a bătut un record în meciul Udinese – AC Milan 3-1 și a devenit cel mai vârstnic marcator din istoria Serie A.

Zlatan Ibrahimovic: “Sunt aici să fac diferența și să le demonstrez celor care m-au crezut terminat că s-au înșelat

După ce a postat trei cuvinte pe rețelele sociale, starul suedez a făcut declarații în fața presei în stilu-i caracteristic.

În ciuda vârstei sale și a faptului că abia a revenit după o accidentare gravă, care l-a ținut departe de teren 9 luni, atacantul spune ferm că nu vrea să se retragă. Ibrahimovic a repetat insistent o frază.

“Sunt aici să fac diferența și să le demonstrez celor care m-au crezut terminat că s-au înșelat. Ar fi fost prea ușor să renunț după Scudetto, nu ar fi fost o decizie care să mă caracterizeze.

Sunt aici pentru a face diferența! Dacă nu ar fi așa, nu aș fi aici. Și nu vreau să vorbesc despre vârsta mea, mai am multe de făcut. Nu renunț, provocările îmi dau adrenalină. Întotdeauna am această dorință de a le arăta celor care se îndoiesc că se înșală.

Am multe oferte legate de viitor. Dar nu vreau să mă gândesc încă la asta pentru că deocamdată mă vad ca jucător. Toată lumea mă întreabă cum mă descurc, dar ar trebui să fie întrebați tinerii de 20 ani ce cred, pentru că încă joc cu ei”, a spus Zlatan Ibrahimovic, citat de Gazzetta dello Sport.

Zlatan Ibrahimovic, cel mai vârstnic marcator din istoria Serie A

Cu golul reușit în poarta lui Udinese, Zlatan l-a depășit la acest capitol pe Alessandro Costacurta, care a marcat la 41 de ani și 25 de zile.

După accidentare, Ibrahimovic a evoluat pentru prima dată în acest sezon pe 27 februarie, în acel 2-0 cu Atalanta

Apoi, în jocul cu Udinese, Ibra a marcat prima dată în această stagiune și a punctat din penalty în eșecul cu 1-3.

Vezi rezumatul meciului aici

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *